Persikosmoothie

Persikosmoothie gjord på persika och apelsinsaft.
I söndags packade vi bilen knökfull, vinkade hejdå till äppelträden och körde tillbaka till radhus, skolstart och vardag. Ganska skönt ändå, tycker jag.

En bra sak med att inte vara ledig hela tiden är ju att helgen blir så där speciell igen. Nu börjar den och eftersom helgfrukost är något av det bästa som finns kickstartar jag med ett frukosttips här på bloggen: persikosmoothie! Smakar som flytande persikor.

Du behöver ( till 1 glas)
1 mogen persika
saften av 1/2 apelsin eller 1/2 dl köpt apelsinjuice

Gör så här
• Skala, halvera och kärna ur persikan. Mixa tillsammans med apelsinsaften.
• Servera genast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s